Головні болі

Хто не зустрічався з головним болем?

Тисячі людей страждають від головних болів: тривалих, наполегливих, болісних. Адже напад головного болю здатний порушити звичний життєвий ритм, перешкодити планам і особистим відносинам.
Тому вкрай важливо визначити причини цієї недуги і зрозуміти, коли з ним можна впоратися без медикаментозної залежності.

Причини головного болю умовно поділяють на:

• первинні, пов’язані з нервовою системою
• і вторинні, симптоматичні, які є супутньою симптоматикою інших захворювань.
Симптоматична головна біль не усувається анальгетиками, оскільки являє собою прояв вже існуючої проблеми: травми, судинних захворювань або інтоксикації при запальних процесах і пр.В таких випадках необхідне лікування основного захворювання.

У разі ж первинного головного болю, спровокованого різними порушеннями хребта: м’язовим спазмом, порушеннями постави, остеохондрозом, міжхребцевими грижами та інше, лікувальний центр «Здоровий Рух» пропонує природний метод лікування, здатний не просто усунути напад головного болю, а позбавити від найголовнішого – від причини, через яку болить голова і навіть порушується сон, з обов’язковим одночасним позбавленням від лікарської залежності.
Представлений нашими фахівцями підхід методу кінезотерапії в позбавленні від головних болів грунтується на спеціальних комплексах фізичних вправ для шийного відділу хребта, адже саме там проходять судини, активно живлять головний мозок, а також для розвитку і зміцнення м’язів плечового пояса і рук, а в підсумку для загального оздоровлення серцево-судинної системи.

При активізації груп м’язів верхньої області хребта:
• відновлюється нормальний кровообіг,
• поліпшується робота судин,
завдяки активізації скелетної мускулатури,
• посилюється кровотік і його головна транспортна функція, при цьому усувається гіпоксія головного мозку і як наслідок, відбувається поступове позбавлення від головного болю.
У реабілітаційно-діагностичному центрі «Здоровий рух» без таблеток, блокад, сильнодіючих синтетичних препаратів можна позбутися від болісних нападів головного болю і значно поліпшити якість життя без остраху раптового порушення життєвих планів і щоденного ритму.